İtalya'da şiddetli fırtınada telesiyej savruldu

İtalya'nın Valle d'Aosta bölgesindeki Breuil-Cervinia Kayak Merkezi'nde şiddetli fırtına nedeniyle telesiyejde mahsur kalanlar korku dolu anlar yaşadı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.
İtalya'da şiddetli fırtınada telesiyej savruldu

İtalya'nın Valle d'Aosta bölgesinde bulunan Breuil-Cervinia Kayak Merkezi, şiddetli bir fırtınanın etkisi altında kaldı. Fırtına saatte 100 kilometreye varan hızlarla eserken, telesiyejde bulunanlar korku dolu anlar yaşadılar. Ziyaretçilerin kaydettiği görüntülerde, telesiyejin şiddetli rüzgarlarla savrulduğu ve bazı yolcuların mahsur kaldığı görüldü.

28 Mart tarihinde yaşanan olay sonrasında kayak merkezi işletmesinden yapılan açıklamada, mahsur kalan yolcuların kısa süre içinde kurtarıldığı ve herhangi bir yaralanmanın olmadığı belirtildi. Telesiyejin fırtına nedeniyle kapatıldığı ve mahsur kalanların son kayakçılar olduğu ifade edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.