Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Dünya | İsrail, Gazze'de bir gazeteciyi ailesiyle birlikte öldürdü

İsrail, Gazze'de bir gazeteciyi ailesiyle birlikte öldürdü

Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail ordusu, Nuseyrat Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği saldırıda bir gazeteciyi daha öldürdü.

Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail ordusu, Nuseyrat Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği saldırıda bir gazeteciyi daha öldürdü.

İsrail, Gazze'de bir gazeteciyi ailesiyle birlikte öldürdü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda, El-Kuds Kanalı muhabiri Cebr Ebu Hedrus ve ailesinden altı kişi hayatını kaybetti. 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarda ölen gazetecilerin sayısı 106’ya yükseldi.

Gazeteci Cebr Ebu Hedrus ve Ailesi Hayatını Kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde ayrım gözetmeksizin devam ettirdiği saldırılar kapsamında, Nuseyrat Mülteci Kampı'na gerçekleştirilen hava saldırısında El-Kuds Kanalı muhabiri Cebr Ebu Hedrus ve altı aile bireyi hayatını kaybetti. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yapılan açıklamada, Hedrus’un ölümüyle birlikte İsrail'in 7 Ekim’den bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda ölen gazetecilerin sayısının 106’ya çıktığı belirtildi.

Gazeteci Hedrus İçin Meslektaşlarından Cenaze Namazı

Ölen gazeteci Cebr Ebu Hedrus için Gazze'deki meslektaşları sabah saatlerinde Aksa Şehitleri Hastanesi'nin bahçesinde bir araya gelerek cenaze namazı kıldı. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız