Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Dünya | İngiltere’de Ev Sahibi Kiracılardan Cins*l İlişki Talep Ettiği İçin Tutuklandı

İngiltere’de Ev Sahibi Kiracılardan Cins*l İlişki Talep Ettiği İçin Tutuklandı

İngiltere’de 73 yaşındaki Frederick Allard, genç kadın kiracılardan kira indirimi karşılığında kendisiyle cins*l ilişkiye girmelerini talep ettiği için iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere’de 73 yaşındaki Frederick Allard, genç kadın kiracılardan kira indirimi karşılığında kendisiyle cins*l ilişkiye girmelerini talep ettiği için iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere’de Ev Sahibi Kiracılardan Cins*l İlişki Talep Ettiği İçin Tutuklandı

İngiltere’de 73 yaşındaki Frederick Allard, genç kadın kiracılardan kira indirimi karşılığında kendisiyle cins*l ilişkiye girmelerini talep ettiği için iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Allard, yalnızca kadınlara kiraladığı evinde üç savunmasız kadına cins*l tac*zde bulunmakla suçlandı.

Allard, genç kiracılarına “evde kalmak istiyorlarsa istediği her şeyi her an yapmaya hazır olmaları” konusunda mesajlar gönderdi. Ayrıca, bir başka kiracısına da or*l s*ks teklifinde bulunduğu yazışmalar ortaya çıktı. İstismar ettiği kiracılarını video kaydına aldığı ve bu görüntülerin yetkililer tarafından ele geçirildiği belirtildi.

30 ay hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı

Allard’ın Tidworth, Wiltshire’daki 6 odalı evinde bir pansiyon işlettiği ve yaşları 19 ila 25 arasında değişen birçok genç kadına c*nsel tac*Tzde bulunduğu tespit edildi. Salisbury Mahkemesi, Allard’ın 30 ay hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız