Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Dünya | Gazze'de Can Kaybı 38 Bin 664'e Yükseldi

Gazze'de Can Kaybı 38 Bin 664'e Yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında ölü sayısı 38 bin 664'e, yaralı sayısı ise 89 bin 97’ye ulaştı. Son 24 saatte 80 Filistinli daha hayatını kaybetti.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında ölü sayısı 38 bin 664'e, yaralı sayısı ise 89 bin 97’ye ulaştı. Son 24 saatte 80 Filistinli daha hayatını kaybetti.

Gazze'de Can Kaybı 38 Bin 664'e Yükseldi

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki saldırılarına ara vermeden devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre, Gazze Şeridi’ne son 24 saatte düzenlenen üç saldırıda 80 Filistinli hayatını kaybetti, 216 Filistinli ise yaralandı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılar sonucunda ölü ve yaralı sayısı sürekli artıyor. Bu süre zarfında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 38 bin 664'e, yaralıların sayısı ise 89 bin 97’ye ulaştı.

Nuseyrat Mülteci Kampı'na Saldırı

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in dün Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda bulunan Birleşmiş Milletler’e (BM) ait bir okula düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 22’ye yükseldiğini, 102 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız