Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur'da İlk Ders Bayrak Sevgisi Oldu

Burdur'da İlk Ders Bayrak Sevgisi Oldu

Burdur'da, 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla okullarda 'İlk Dersimiz Bayrak Sevgisi' temalı program düzenlendi.

Burdur'da, 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla okullarda 'İlk Dersimiz Bayrak Sevgisi' temalı program düzenlendi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Burdur'da İlk Ders Bayrak Sevgisi Oldu

Burdurda, 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başlangıcı kapsamında USO İlkokulu ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan ve “İlk Dersimiz Bayrak Sevgisi” temasını merkeze alan gösterilerin yer aldığı bir program gerçekleştirildi.

isimsiz

Gösteriler İlgiyle İzlendi

Öğrencilerin bayrak sevgisini ve milli değerleri yansıtan gösterileri ilgiyle izlenirken, program katılımcılardan beğeni topladı.

isimsiz

Vali’den Öğrencilere Anlamlı Mesaj

Programda konuşan Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, ikinci dönemin tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olmasını temenni ederek, “Bayrağımız; sizin gayretiniz, çalışkanlığınız ve farkındalığınızla daima yükselecek” ifadelerini kullandı.

Programa Burdur İl Milli Eğitim Müdürü M. Necmeddin Dinç de eşlik etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız