Ağlasun-Antalya-Isparta Karayolu üzerinde dün saat 11.00 sularında meydana gelen kazada yaşamını yitiren Sedat, Melek ve Kuzey Akgün ile İfaket Aydın için Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Kafa kafaya çarpışan iki araçta toplam 7 kişi ölürken 5 kişi de yaralandı.
Kazanın Detayları ve Kayıplar
Aşağı Yumrutaş mevkisinde gerçekleşen kazada, Sedat Akgün (41) idaresindeki 34 FF 2118 plakalı araç ile Cuma Ali Süzer (21) yönetimindeki 07 BNE 490 plakalı otomobil çarpıştı. Olayda Melek, Sedat ve Kuzey Akgün, İfaket Aydın, Cumali ve Nevin Süzer ile Hasan Akdağ hayatını kaybetti.

Burdur’daki Kaza Serik’i Yasa Boğdu! Anne ve Oğlu Yan Yana Defnedildi
Burdur Tünel Girişinde Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı
Burdur’da Peş Peşe Motosiklet Kazaları: 2 Sürücü Yaralandı
Çayırova’da Son Yolculuk
Otopsi süreçlerinin ardından ailelerine teslim edilen 41 yaşındaki Sedat Akgün, 45 yaşındaki eşi Melek Akgün, 10 yaşındaki oğulları Kuzey Akgün ve 69 yaşındaki kayınvalide İfaket Aydın’ın naaşları Çayırova’ya getirildi. Akse Camii’nde ikindi vakti kılınan namaza Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mezarlıkta Toprağa Verildiler
Cenaze namazının tamamlanmasıyla birlikte aynı aileden 4 kişinin cenazesi Balçık Mezarlığı’nda defnedildi. Kazada yaralanan 5 kişinin ise tedavi süreçleri devam ediyor.