Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur'da Zincirleme Kaza: 3 Otomobil ile Servis Çarpıştı, 5 Yaralı

Burdur'da Zincirleme Kaza: 3 Otomobil ile Servis Çarpıştı, 5 Yaralı

Burdur-Fethiye karayolunda üç otomobil ve bir öğrenci servis midibüsünün karıştığı zincirleme kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Burdur-Fethiye karayolunda üç otomobil ve bir öğrenci servis midibüsünün karıştığı zincirleme kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Burdur'da Zincirleme Kaza: 3 Otomobil ile Servis Çarpıştı, 5 Yaralı
KAYNAK: İHA

Kaza, Burdur-Fethiye yolunun Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Onur K. (25) yönetimindeki 31 ABF 031 plakalı otomobil, Hasan A. yönetimindeki 15 AEH 593 plakalı otomobil, Hidayet Ö. (67) yönetimindeki 07 DR 627 plakalı otomobil ile Ayhan K. idaresindeki içerisinde yolcu bulunmayan 15 C 0014 plakalı öğrenci servis midibüsü çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan araçlardan biri yolun karşı şeridine geçti.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada midibüs şoförü yara almazken, otomobil sürücüleri ile araçlarda bulunan V.B. (12) ve Haydar Can C. (28) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araçlar çekiciyle otoparka götürülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız