Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur'da Kızının Nikahını Kıyan Muhtardan Anlamlı Hediye

Burdur'da Kızının Nikahını Kıyan Muhtardan Anlamlı Hediye

Burdur merkeze bağlı Günalan Köyü'nün Muhtarı Hayrettin Ayar, kızı Hacer Ayar ve damadı Mehmet Can Çeker’in nikah akdini bizzat gerçekleştirdi.

Burdur merkeze bağlı Günalan Köyü'nün Muhtarı Hayrettin Ayar, kızı Hacer Ayar ve damadı Mehmet Can Çeker’in nikah akdini bizzat gerçekleştirdi.

KAYNAK: DHA
Burdur'da Kızının Nikahını Kıyan Muhtardan Anlamlı Hediye

Burdur'un merkeze bağlı Günalan Köyü'nde alışılmışın dışında bir nikah töreni gerçekleştirildi.

Hem Baba Hem Muhtar

Köyün mülki amiri olarak nikah kıyma yetkisine sahip olan Günalan Köyü Muhtarı Hayrettin Ayar, hayatının en ilginç ama en gururlu görevlerinden birini üstlendi ve kızı Hacer Ayar'ın nikah masasına nikah memuru sıfatıyla oturdu.

burdurda-kizinin-nikahini-kiyan-muhtardan-anlamli-hediye

Antalya Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görev yapan Hacer Ayar ile aynı kurumda mesai arkadaşı olan damat Mehmet Can Çeker'in mutluluğuna ortak olan davetliler, bir babanın kızının nikahını bizzat kıydığı o nadir anlara tanıklık etti.

Nikah Sonrası Türk Bayrağı Sürprizi

Kızının nikahını kıydıktan sonra kısa bir konuşma yapan Muhtar Hayrettin Ayar, aile cüzdanını teslim etmeden önce hazırladığı özel hediyeyi takdim etti. Ayar, "Bu bayrağın altında hür ve bağımsız yaşlanın. Allah bu bayrağı indirtmesin" diyerek yeni evli çifte bir Türk bayrağı verdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız