Burdur'un Kemer ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde O.Ç.'ye ait evin yanında park halinde bulunan traktörde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, traktörün çevresinde bulunan tarım aletlerine, eve ve depo olarak kullanılan müştemilata sıçradı.

Burdur'daki Yangına İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti
Alevlerin sardığını fark eden köylülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alabilmek için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin uğraşları sonucu yangın söndürülerek soğutma çalışmaları yapıldı.

4 Ton Mazot Zarar Gördü
Çıkan yangın sonucunda ev, müştemilat, traktör ve römork tamamen yanarak kullanılamaz duruma geldi. Öte yandan, bölgedeki tank içerisinde bulunan yaklaşık 4 ton mazot da alevlerden nasibini alarak zarar gördü. Güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek üzere inceleme başlattı.
