Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Uy*şturucu ve Kumar Operasyonları: 15 Gözaltı 8 Aranan Şahıs Yakalandı

Uy*şturucu ve Kumar Operasyonları: 15 Gözaltı 8 Aranan Şahıs Yakalandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uy*şturucu ve kumar operasyonları sonucunda 15 şüpheli gözaltına alındı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uy*şturucu ve kumar operasyonları sonucunda 15 şüpheli gözaltına alındı.

Uy*şturucu ve Kumar Operasyonları: 15 Gözaltı 8 Aranan Şahıs Yakalandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uy*şturucu ve kumar operasyonları sonucunda 15 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca polisin çalışmaları kapsamında aranması bulunan 8 kişi de yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, uy*şturucu ticareti yaptıkları ya da kullanımında bulundukları belirlenen 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı av tüfeği, 98 uy*şturucu hap, esrar ve metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konya'da Uyuşturucu Ve Kumar Operasyonu

Aynı gün içinde, Ereğli Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kıraathanelerde yapılan denetimlerde 6 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Şahıslara toplamda 38 bin 550 lira idari para cezası uygulanırken, iş yeri sahibi ve 6 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçların önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, uy*şturucu ve uyarıcı madde almak, silahla tehdit, kasten yaralama, dolandırıcılık gibi suçlardan aranan 8 kişi de yakalanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da Uyuşturucu Ve Kumar Operasyonu2

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız