Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | TEM Otoyolu'nda Otomobil Tıra Arkadan Çarptı: 1 Ölü 2 Yaralı

TEM Otoyolu'nda Otomobil Tıra Arkadan Çarptı: 1 Ölü 2 Yaralı

TEM Otoyolu'nda meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Trafikte yoğunluk oluşan kazada, polis ekipleri kontrol altına aldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi devam ediyor.

TEM Otoyolu'nda meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Trafikte yoğunluk oluşan kazada, polis ekipleri kontrol altına aldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi devam ediyor.

TEM Otoyolu'nda Otomobil Tıra Arkadan Çarptı: 1 Ölü 2 Yaralı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde meydana gelen feci kaza, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Olayda ağır yaralanan iki kişi ise acil müdahale ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza, TEM Otoyolu İzmit ilçesi geçişi Gültepe Dinlenme Tesisleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan O.U. idaresindeki SIG X 8181 Almanya plakalı BMW marka otomobil, aynı yönde seyreden M.A. hakimiyetindeki 15 ACS 136 plakalı Daf marka tırın dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlar 30 metre sürüklendi, BMW'nin tavanı koptu. Sürücü O.U. ile otomobilde bulunan diğer yolcular, Serkan Küçük ve S.Ç., araçta sıkıştı.

Tem’de Tıra Çarpan Otomobil4

Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucunda olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan yolcular kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Ancak, Serdar Küçük yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan S.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Tem’de Tıra Çarpan Otomobil2

Trafikte Yoğunluk Oluştu

Kazanın ardından TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametine trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekipleri tarafından kontrollü geçişler sağlanarak kazaya karışan araçların kaldırılması ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Trafik, normal seyrine dönene kadar aksamalar yaşandı.

Tem’de Tıra Çarpan Otomobil3

Tem’de Tıra Çarpan OtomobilTem’de Tıra Çarpan Otomobil6

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız