Şırnak'ta Gabar Dağı'nda Sondaj Kulesinin Devrilmesi Sonucu 3 Yaralı
Şırnak'ın Gabar Dağı'nda, Şehit Aybüke Yalçın Petrol arama sahasında bir sondaj kulesinin devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Şırnak'ın Gabar Dağı'nda, Şehit Aybüke Yalçın Petrol arama sahasında bir sondaj kulesi devrildi. İlk bilgilere göre, devrilen kule altında 3 işçi göçük altında kaldı. Olayın ardından kurtarma çalışmalarına hız verildi.
Kurtarma ekipleri, olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık çalışanları ve güvenlik güçleri sevk edildi. Ekipler, göçük altında kalan işçileri kurtarmak için yoğun bir çaba gösteriyor. Olayın ardından, Şırnak Valisi Cevdet Atay ve TPAO Şırnak Bölge Müdürü Oğuz Şahin de bölgeye giderek çalışmaların denetimini yaptı.
İnceleme Başlatıldı
Olayın nedenine dair detaylı bir inceleme başlatıldı.
Kaynak:İHA
Resmi İlanlar
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.