Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Ordu'da Terk Edilmiş Çanta Alarmı: Ekipler Harekete Geçti

Ordu'da Terk Edilmiş Çanta Alarmı: Ekipler Harekete Geçti

Ordu'da Altınordu ilçesindeki bir dolmuş durağında terk edilmiş bir çanta polisi alarma geçirdi. Şüpheli çanta, bomba imha uzmanı ekipler tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldıktan sonra içerisinden kişisel eşyalar çıktı.

Ordu'da Altınordu ilçesindeki bir dolmuş durağında terk edilmiş bir çanta polisi alarma geçirdi. Şüpheli çanta, bomba imha uzmanı ekipler tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldıktan sonra içerisinden kişisel eşyalar çıktı.

Ordu'da Terk Edilmiş Çanta Alarmı: Ekipler Harekete Geçti

Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı'nda bir dolmuş durağında terk edilmiş bir çanta paniğe neden oldu. Çantayı fark eden vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Trafik, Ordu'dan Giresun ve Samsun istikametine kapatıldı ve yayaların geçişi durduruldu.

Bomba imha uzmanı ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından şüpheli çanta kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatma işlemi sonrasında çantanın içinden kişisel eşyalar çıktı. Çantanın patlatılmasıyla birlikte ulaşım ve yaya trafiği normale döndü. Ekipler, çantadan çıkan eşyaları olay yerinden kaldırdı ve bölgedeki tedirginlik son buldu.

Ordu’da Şüpheli Çanta Paniği

Ordu’da Şüpheli Çanta Paniği3

Ordu’da Şüpheli Çanta Paniği4

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız