Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Ordu'da dereye uçan araçtaki çift hayatını kaybetti

Ordu'da dereye uçan araçtaki çift hayatını kaybetti

Ordu'nun Kumru ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Alaattin Bükü (57) yönetimindeki 61 AR 844 plakalı otomobil, Erikçeli Mahallesi'nde kontrol kaybı sonucu yaklaşık 20 metrelik bir yükseklikten dereye uçtu.

Ordu'nun Kumru ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Alaattin Bükü (57) yönetimindeki 61 AR 844 plakalı otomobil, Erikçeli Mahallesi'nde kontrol kaybı sonucu yaklaşık 20 metrelik bir yükseklikten dereye uçtu.

Ordu'da dereye uçan araçtaki çift hayatını kaybetti

Olayda sürücü ve eşi Nuray Bükü (56) hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Bükü çifti öğlen saatlerinde Ünye ilçesine cenazeye gitmek üzere yola çıkmış, ancak aileden bir süre haber alınamayınca yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmişti. Yapılan çalışmalar sonucu dereye düşen araç, iş makineleri kullanılarak dereden çıkartıldı.

A W105449 04

Kazada sürücü Alaattin Bükü ve eşi Nuray Bükü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, ailenin Ünye'ye gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü yaratırken, polis soruşturmanın detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız