Lüks Araç 318 km Hızla Makas Attı Cezayı Yedi!

Tuzla'da lüks bir araç, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 318 km hıza ulaşarak makas atmasıyla dikkat çekti.
Lüks Araç 318 km Hızla Makas Attı Cezayı Yedi!

Tuzla'da, Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul Park Girişi'nde bir lüks aracın sürücüsü, 318 kilometre hıza ulaşarak makas attı. Bu tehlikeli manevra, sürücünün sosyal medyada paylaştığı görüntülerle dikkat çekti. Sürücünün, trafik güvenliğini tehlikeye atan bu hareketi, yetkililer tarafından büyük bir endişeyle karşılandı.

Sürücü C.S.Ç. Adlı Şahıs Yakalandı

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçerek şüpheli sürücüyü belirledi. Kısa sürede tespit edilen şahıs, C.S.Ç. ismiyle kayıtlara geçti. Trafik kurallarını ihlal ederek trafiği tehlikeye atan sürücü, gözaltına alındı.

A W158721 02

Yüksek Cezai İşlem Uygulandı

Şüpheli sürücüye yönelik ciddi cezai işlemler uygulandı. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerine dayanarak yapılan incelemede, şahsın makas atma eylemi için 6 bin 439 TL, belirlenen hız limitini aşma suçu için 6 bin 439 TL ve trafik güvenliği ile ilgili yasak ve kurallara uymama ile saygısızca araç kullanma suçlarından her biri için 690 TL olmak üzere toplamda 14 bin 258 TL para cezası kesildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.