Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | İzmir'de Eğlence Mekanında Silahlı Kavga!

İzmir'de Eğlence Mekanında Silahlı Kavga!

Bornova'da eğlence mekanlarının bulunduğu bir komplekste yaşanan silahlı kavga sonucunda bir kişi yaralandı. Olayda, bir şahsın tabancasının ateş almasıyla meydana gelen arbedede bir kişi bacağından yaralandı.

Bornova'da eğlence mekanlarının bulunduğu bir komplekste yaşanan silahlı kavga sonucunda bir kişi yaralandı. Olayda, bir şahsın tabancasının ateş almasıyla meydana gelen arbedede bir kişi bacağından yaralandı.

İzmir'de Eğlence Mekanında Silahlı Kavga!

Bornova ilçesinin Kazımdirik Mahallesi'nde bulunan eğlence mekanlarının yoğun olduğu alanda yaşanan bir olayda, bir kişi bacağından vuruldu. Polis ekipleri diğer mekanları boşaltırken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Olay, gece saat 00.30 sularında Kazımdirik Mahallesi'nde bulunan eğlence mekanlarının toplu olduğu bir komplekste gerçekleşti. İddiaya göre H.U. isimli şahıs, bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle eğlence mekanından çıkarıldı. Bu olayın ardından yaşanan tartışma sırasında H.U., mekan çalışanlarını tehdit ederek bölgeden ayrıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra H.U., elinde tabancayla ortak alana geri döndü. Bu sırada başka bir mekanın çalışanları tarafından saldırıya uğrayan H.U., yaşanan arbede esnasında tabancasının ateş alması sonucu K.A. adlı bir kişi bacağından yaralandı.

Panik Yaşandı

Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralanan K.A., sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yapılan açıklamada, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Silahla olay yerine gelen ve kavganın yaşandığı eğlence mekanı önünde bir kişinin yaralanmasına neden olan H.U., suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Güvenlik önlemi olarak, ortak alandaki diğer eğlence mekanları tedbir amaçlı boşaltılırken, yaşanan olayın etkisiyle müşteriler arasında panik yaşandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Detaylı inceleme ve ifadeler doğrultusunda olayın sebepleri ve detayları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız