Hesap 20 TL fazla gelince iş yerini basıp baba ve oğlunu darp ettiler

Gaziantep'te bir kişi, sipariş ettiği beyranın fiyatının 20 TL fazla olduğunu iddia ederek iş yerini basarak iş yeri sahibini ve oğlunu darp etti.
Hesap 20 TL fazla gelince iş yerini basıp baba ve oğlunu darp ettiler

Gaziantep'te bir kişi, sipariş ettiği beyranın fiyatının 20 TL fazla olduğunu iddia ederek iş yerini basarak iş yeri sahibini ve oğlunu darp etti. Olayda silahlar da kullanıldı. İsimleri belirlenemeyen saldırganlar, beyran siparişi veren kişi ve arkadaşlarıyla birlikte iş yerine saldırdı. İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde saldırganların iş yeri sahibi ve oğlunu darp ettiği, ardından silahlarla kaçtığı görülüyor.

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi. Beyranın fiyatı konusundaki anlaşmazlık telefonda başladı ve kısa sürede iş yerine yapılan saldırıya dönüştü. Silahların da kullanıldığı olayda, şans eseri yaralanan olmazken, polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. Saldırganlar, olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

20 Tl Yüzünden Iş Yerini Silahla Bastılar5

20 Tl Yüzünden Iş Yerini Silahla Bastılar

20 Tl Yüzünden Iş Yerini Silahla Bastılar3

20 Tl Yüzünden Iş Yerini Silahla Bastılar4

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.