Balıkesir'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Akıbeti Hala Bilinmiyor

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu kırsal mahallesinde yaşanan Ekonomist Korhan Berzeg'in kayboluşu, bölge halkını endişelendirirken, gizemli bir bulmaca olarak kalmaya devam ediyor. 309 gün önce evinden ayrılan Berzeg'in akıbeti halen bilinmiyor, bu durum ise mahallede günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.
Balıkesir'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Akıbeti Hala Bilinmiyor

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu kırsal mahallesinde yaşanan ve 309 gün önce evinden ayrılarak kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in akıbeti hala belirsizliğini koruyor. Olay, bölgede endişe ve tedirginlik yaratırken, mahalle adeta hayalet şehre dönmüş durumda.

Ekonomist Korhan Berzeg, 17 Haziran 2023'te köpeği Tina ile birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Eşi Angela Berzeg'in kayıp ihbarı üzerine başlayan arama çalışmaları, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Ankara Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ve gönüllü ekiplerin katılımıyla sürdürüldü. Ancak, yapılan tüm aramalara rağmen Berzeg'e dair bir iz bulunamadı. Dronlar ve İHA'larla yapılan havadan ve karadan aramalar da sonuçsuz kaldı.

B E R Z

Mahallede Terkedilmiş Durumda

Korhan Berzeg'in kayboluşu, bölgede yaşayanları endişelendirirken, Armutlu Kırsal Mahallesi'nde yaşayanlar güvenlik endişesiyle evlerinden dahi çekinir hale geldi. Mahalle Muhtarı Hamit Erman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aramalar bitti, ancak halen bir sonuç elde edemedik. Bu durum, köy halkını olumsuz etkiliyor ve mahallede terkedilmiş bir atmosfer oluştu" dedi.

B E R Z.jp2

B E R Z.jp23

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.