Kan donduran ist*smar olayı Yokat'tan geldi. 9 yaşındaki kız çocuğuna 3 yıl boyunca sistematik olarak c*nsel ist*smarda bulunan 20 yaşındaki Onur K. tutuklandı. Sorgu sırasında suçunu itiraf eden Onur K. "Suç olduğunu bilmiyordum" dedi.
MİDE BULANDIRAN OLAY
9 yaşındaki kız çocuğu, Erbaa ilçesi Çevresu köyünde babası ve babaannesi komşuları olan Onur K.'nın c*nsel ist*smarına maruz kaldı. Onur K., küçük kız çocuğuna 3 yıl boyunca c*nsel içerikli görüntüler izletti. 3 yıl önce başlayan ist*smar durmadan devam etti. Yaz aylarında ailesiyle vakit geçiren küçük kız, durumu tatil için gittikleri Bursa'da arkadaşlarına anlattı. Küçük kızın arkadaşları yaşanan ist*smar olayını kızın annesine anlatınca aile Erbaa'ya dönüp şikayetçi oldu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin başlattığı soruşturmada Onur K. yakalandı. 'Çocuğun nitelikli c*nsel ist*smarı' suçundan adliyeye sevk edilen Onur K., 28 Ağustos'ta çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi. Yıllarca ist*smara uğrayan küçük kız çocuğu ailesine teslim edildi.
6 YAŞINDAYKEN BAŞLADI
3 yıl önce başlayan ist*smar olayına maruz kalan küçük kız Tokat Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürülüp, aile görüşmecileri eşliğinde ifadesi alındı. Küçük kız ifadesinde Onur K. tarafından ilk ist*smarının 6 yaşındayken başladığını, Onur K.'nin kendisine c*nsel içerikli görüntüler izlettiğini, daha sonra da ist*smar ettiğini ve kendisini tehdit ettiğini, bu sebeple de durumu kimseye söyleyemediğini açıkladı. Küçük kız çocuğu babasına teslim edilmek istemediğini, bu durumun yeniden yaşanabileceğini ifade etti.
İFADESİ PES DEDİRTTİ
Küçük kız çocuğunun yaşadığı ist*smarı öğrenen aile, hemen şiakyette bulundu. Gözaltına alınan Onur K. ifadesinde, c*nsel içerikli görüntüler izletip c*nsel ist*smarda bulunduğuna dair suçlamayı ve ist*smarı 3 yıldır sayısını hatırlayamayacağı kadar gerçekleştirdiğini itiraf etti. Kız çocuğuna 'Hiç kimseye söyleme beni hapse atarlar' dediğini kabul eden Onur K, daha sonra da suç olduğunu bilmediğini söyleyip sürdü. İst*smarcı Onur K., cezaevşne girmekten korktuğunu söyledi.
