Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | 19 Yaşındaki İsmail Tamer'den 3 Gündür Haber Alınamıyor

19 Yaşındaki İsmail Tamer'den 3 Gündür Haber Alınamıyor

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer'den üç gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken olduğu belirtildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer'den üç gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken olduğu belirtildi.

19 Yaşındaki İsmail Tamer'den 3 Gündür Haber Alınamıyor

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer'den üç gündür haber alınamıyor. Tamer'in son görüldüğü zaman ise Suriye uyruklu bir gençle gezerken olduğu belirtildi. Ancak, Tamer'in yanındaki bu Suriyeli gence de ulaşılamıyor.

Tamer'in ailesi, uzun süre haber alamayınca endişe duyarak polise kayıp ihbarında bulundu. Polis ekipleri, öncelikle Altıparmak ve Çarşamba mahallelerinde, biri Suriye uyruklu olan iki kayıp genci aradılar. Ancak herhangi bir iz bulunamadı.

Yardım Çağrısı: Sosyal Medyadan Destek İstendi

İsmail Tamer'in ailesi ve arkadaşları, üzerinde bol kesim İtalyan kumaş pantolon, siyah gömlek, aksesuar olarak gözlük ve başında kasket olduğu belirtilen genç için sosyal medyada yardım çağrısında bulundular. Ancak, henüz herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Olayla ilgili olarak polis tarafından yapılan açıklamada, tahkikatın devam ettiği ve kayıp gençlerin bulunması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız