Yurdu Kar Kaplarken Antalya Güneşe Doydu

Ülkenin büyük bölümünde soğuk hava ve kar yağışı etkili olurken Antalya'da sahile gidenler güneşin tadını çıkardı.
Yurdu Kar Kaplarken Antalya Güneşe Doydu

Türkiye, Sibirya üzerinden gelen Altay Kar Fırtınası'nın etkisi altına girdi. Ülke genelinde 35 ilde eğitime kar yağışı nedeniyle ara verilirken Antalya'da düşen sıcaklığa rağmen güneşi fırsat bilenler sahilin yolunu tuttu.

Yurdu Kar Kaplarken Antalya Güneşe Doydu 3

Sıcaklıklar 8-12 Derece Düştü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda; ülkenin soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği, sıcaklıkların 8 ila 12 derece azalacağı ve soğuk havanın 1 hafta etkili olmasının beklendiği belirtilmişti. Uyarının ardından ülkenin büyük bölümünde kar yağışı ve soğuk etkili olurken Antalya'da düşen sıcaklığa rağmen kendisini gösteren güneş yerli ve yabancıları sahile yönlendirdi. 

Yurdu Kar Kaplarken Antalya Güneşe Doydu 2

Güneşi Gören Konyaaltı Sahili'nin Yolunu Tuttu

Rüzgarın etkili olduğu Antalya'da sıcaklık öğle saatlerinde 11 dereceye kadar yükseldi. Güneşli havayı fırsat bilenler Konyaaltı Sahili'ni tercih etti. Kimileri kumların üzerine oturup denizi izlerken kimileri sahil bandında yürüyüş yapmayı tercih etti. Sahile bebeğiyle gelen bir kadın kumların üzerinde çocuğuyla oynarken bir kişi de denize girdi.

Yurdu Kar Kaplarken Antalya Güneşe Doydu 4

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.