Antalya’nın dünyaca ünlü spor organizasyonu Runtalya Maratonu, bu yıl anlamlı bir dayanışmaya ev sahipliği yaptı. Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD), maratona sadece spor yapmak için değil, Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) başlattığı eğitim seferberliğine destek olmak amacıyla katıldı. Koşuda YÖRSİAD’ı Başkan Avukat Mustafa Alper Oral ve beraberindeki dernek üyeleri temsil etti.
"Her Adım Gençlerimiz İçin"
Koşu sonrası açıklamalarda bulunan YÖRSİAD Başkanı Mustafa Alper Oral, iş dünyasındaki başarılar kadar toplumsal sorumluluk projelerinin de öncelikleri olduğunu vurguladı. Oral,
“Üyelerimizle birlikte parkurda attığımız her adımı, gençlerimizin eğitimine bir tuğla daha koyabilmek için attık. Eğitim, ülkemizin geleceğini şekillendiren en temel unsurdur” dedi.
YÖRSİAD Farkındalık Yaratmaya Devam Edecek
TEV Antalya Şube Başkanı Arzu Aslan Kartal ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Oral, dernek olarak bu tür projelere destek vermeye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Oral, “YÖRSİAD olarak toplumsal fayda üreten her çalışmanın yanında durmaya ve farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş - Antalyaspor Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler



