Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Böcek’ten Cezaevinden Dikkat Çeken Paylaşım

Böcek’ten Cezaevinden Dikkat Çeken Paylaşım

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tutuklu bulunduğu Döşemealtı L Tipi Kapalı Cezaevinden sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir mesaj yayımladı. Böcek, destek verenlere teşekkür ederken, o sözleri ise dikkat çekti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tutuklu bulunduğu Döşemealtı L Tipi Kapalı Cezaevinden sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir mesaj yayımladı. Böcek, destek verenlere teşekkür ederken, o sözleri ise dikkat çekti.

KAYNAK: Haber Merkezi
Böcek’ten Cezaevinden Dikkat Çeken Paylaşım

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 5 Temmuz’da tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Böcek’in Döşemealtı L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan gönderdiği mesaj, Antalya kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

“YANINIZDA SANDIKLARINIZI TANIRSINIZ”

Böcek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili hemşehrilerim, kötü günlerin iyi tarafları da vardır. İnsanları tanırsınız, özellikle de yanınızda sandıklarınızı. Canım Antalya'mda yeniden buluşacağız, kucaklaşacağız. Hepinizi çok özledim. Sevgiler, selamlar.”

ekran-goruntusu-2025-09-04-155923-gazete.webp

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız