Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
12°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Tutuklu Bulunan Böcek’ten Eğitim Gururu

Tutuklu Bulunan Böcek’ten Eğitim Gururu

Tutuklu bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in hayırseverliğinde kurulan Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi, bu yıl 1258 öğrencisiyle Antalya’da birinci oldu.

Tutuklu bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in hayırseverliğinde kurulan Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi, bu yıl 1258 öğrencisiyle Antalya’da birinci oldu.

KAYNAK: Ulaş Kökçe
Tutuklu Bulunan Böcek’ten Eğitim Gururu

Hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle 5 Temmuz’da tutuklanarak görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek cezaevinden bir mesaj paylaştı. Antalya’da 16 dönüm imarlı arsasını Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayan Böcek, Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nin hayırseveri olmuştu. Lise 1258 öğrenciyle Antalya’da birinci oldu.

“1258 Öğrencisiyle 1'inci Sırada”

Muhittin Böcek, “Bugün aldığım güzel bir haberi sizlerle paylaşmak isterim. 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı'nda Antalya'mızda 38 bin 50 öğretmen, 500 bin 745 öğrenci, 2 bin 152 okul vardır. Bu okullar arasında her zaman olduğu gibi bu yılda da 1258 öğrencisiyle 1'inci sırada hayırseveri olduğum Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisemizin olması Böcek ailesi olarak bizi mutlu etmiştir. Kıymetli babamı, annelerimi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

akdenizgercek-tutuklu-bulunan-bocekten-egitim-gururu-1.webp

“Sevgi ve Hasretle”

Mesajında eğitime verdiği önemi bir kez daha vurgulayan Böcek, “Bütün amacımız çocuklarımızın iyi okullarda eğitim almaları, öğretmenlerimizin Başöğretmen Atatürk'ün devrim ve ilkeleri doğrultusunda eğitim vermeleri, kıymetli velilerimizin mutlu olmaları içindir Eğitime destek olan tüm hayırseverlere, kurum kuruluşlarımıza teşekkürler. Sevgi ve hasretle.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız