Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi Konyaaltı Caddesi üzerinde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ahmet E. (46) yönetimindeki 07 T 3189 plakalı ticari taksi sola dönüş yapacağı sırada karşı yönden gelen Zekeriya K.'nın (19) kullandığı 07 CHE 738 plakalı motosiketle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikleti ile arkasındaki ismi öğrenilemeyen genç yola savruldu. Motosiklet ise sürüklnerek park halindeki 07 AAY 020 plakalı aracın altına girdi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan iki gence sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"MOTOSİKLETTEKİ ARKADAŞ YANIMDAN SÜRÜKLENEREK GİTTİ"
Motosikletin sürüklenerek altına girdiği park halindeki aracın sahibi Yusuf Topçu yaşananları anlattı:
"Motor arıza ışığı yanınca aracımı sağa çekip arızanın nasıl giderildiğini öğrenmek için internetten video açmıştım. Videoyu izleyip arıza ışığını söndürdükten sonra tam hareket edeceğim sırada arkadan bir çarpışma sesi geldi. Yanımdan motosikletteki arkadaş sürüklenerek gitti. Daha sonrası motosiklet de aracımın altına girdi. Yaklaşık 1 hafta önce park halindeyken vurup kaçmışlardı, aracımın kaskosu yoktu. O kazadan sonra kasko yaptırdım, şimdi de bu kaza oldu"


KAZA ANI KAMERADA
Diğer yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntüler sola dönüş yapan ticari taksiyle motosikletin çarpışma anı ve gençlerden birinin metrelerce havaya fırlayıp yere düştüğü görüldü.