Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Serik'te Yavru Kedi Hayatını Değiştirdi! Bağımlılıktan Kurtularak Hayata Tutundu

Serik'te Yavru Kedi Hayatını Değiştirdi! Bağımlılıktan Kurtularak Hayata Tutundu

Serik'te yaşayan 34 yaşındaki Sırrı Ü., uzun süredir mücadele ettiği madde bağımlılığından sahiplendiği yavru kedi sayesinde kurtuldu.

Serik'te yaşayan 34 yaşındaki Sırrı Ü., uzun süredir mücadele ettiği madde bağımlılığından sahiplendiği yavru kedi sayesinde kurtuldu.

KAYNAK: İHA
Serik'te Yavru Kedi Hayatını Değiştirdi! Bağımlılıktan Kurtularak Hayata Tutundu

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan Sırrı Ü., Serik Kamu ve Toplum Yararına Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Fatih Süleyman Korkut’un teşvikiyle bir kedi sahiplenerek hayatı kısa sürede değişti. Sırrı Ü., uzun süredir mücadele ettiği madde bağımlılığından, sahiplendiği bir yavru kedi sayesinde kurtuldu. Omzundan neredeyse hiç inmeyen minik dostuyla kurduğu bağ, onun yeniden hayata tutunmasını sağladı.

“Hayvan sevgisiyle maddeden kurtuldum”

Sırrı Ü., yaşadığı değişimi şu sözlerle anlattı:

“Kediyle Fatih ağabeyin sayesinde tanıştık. ‘Gidelim bir hayvan sahiplenelim’ dedi. Gittik gördük, ne olursa olsun sakat olsa bile benim olsun dedim. Şansımıza kedimiz denk geldi. Bir aydır yanımdan hiç ayrılmıyor. Nereye gidersek beraber gidiyoruz, yemek yiyoruz, geziyoruz. Hayvan sevmek insanın kendisine saygı duyması demektir. Hayvanları sevmeyi bilmeyenin kendisine de saygısı olmaz. Görenler ilk başta ‘Bakamazsın’ dediler. Ama ben baktım. Artık ölene kadar onunla beraberiz.”

“Yavru kedi onu hayata bağladı”

Serik Kamu ve Toplum Yararına Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Fatih Süleyman Korkut, bu değişimin yakından tanığı olduklarını ifade etti. Korkut, “Kardeşimize gerçekten kedi yavrusunun çok iyi geldiğini gördüm. Aralarında güzel bir bağ oldu. Madde bağımlılığını kesinlikle çözdü. Bizim derneğimizde kalıyor şu anda kardeşimiz. Ailesiyle biraz problemleri var. Yavru kedi onun koynunda yatıyor. Kendisinde sorumluluk hissi doğdu. Yavru kedi onu hayata bağladı. Allah'ın bir lütfu kesinlikle. Şahsım ve derneğimiz adına çok mutluyum. Toplum yararına böyle bir şey yaptığımız için özellikle Sırrı kardeşimiz için çok mutluyum. Kedi onun hayatını komple değiştirdi” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız