Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
30°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Serik'te Korkutan Daire Yangını: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Serik'te Korkutan Daire Yangını: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Serik'te 3 katlı binanın son katında çıkan yangın itfaiyece söndürülürken, dumandan etkilenen ev sahibi ile bir itfaiye eri hastanede tedaviye alındı.

Serik'te 3 katlı binanın son katında çıkan yangın itfaiyece söndürülürken, dumandan etkilenen ev sahibi ile bir itfaiye eri hastanede tedaviye alındı.

Serik'te Korkutan Daire Yangını: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
KAYNAK: DHA

Antalya'nın Serik ilçesinde 3 katlı bir binanın son katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın esnasında yoğun dumandan etkilenen daire sahibi ile görevli bir itfaiye eri hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alevler Son Katı Sardı

Olay, Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, binanın en üst katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Pencerelerden yükselen yoğun dumanı fark eden mahalle sakinleri, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye kısa sürede sağlık, polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yarım Saatlik Mücadeleyle Söndürüldü

Olay yerine hızla ulaşan 3 itfaiye ekibi, alevlerin tüm çatıyı ve alt katları sarmasını önlemek için yoğun bir çalışma başlattı. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren koordineli müdahalesi neticesinde yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Yangın esnasında evde bulunan daire sahibi Hasan Turan ile alevlere ilk müdahaleyi gerçekleştiren bir itfaiye eri yoğun dumandan etkilendi. Dumana maruz kalan iki kişiye ilk müdahale olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ev sahibi ile itfaiye erinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ve polis ekipleri, dairede büyük çapta maddi hasara yol açan yangının çıkış sebebini belirlemek üzere detaylı bir inceleme başlattı.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız