Özgür Özel Atanamayan Öğretmenleri Saraçhane’ye Çağırdı! Öğretmenler Ne Zaman Saraçhane'ye Gidiyor?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, atanamayan öğretmenler için önemli bir adım attı. İşte detaylar.
Özgür Özel Atanamayan Öğretmenleri Saraçhane’ye Çağırdı! Öğretmenler Ne Zaman Saraçhane'ye Gidiyor?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, atanamayan öğretmenler için önemli bir adım attı. Özel, 18 Mayıs’ta İstanbul Saraçhane’de atanamayan öğretmenlerle bir araya geleceklerini duyurdu.

Özgür Özel’in Açıklamaları ve Atanamayan Öğretmenler İçin Harekete Geçme Kararı

Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet gazetesinin 100. yıl kutlamalarına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada atanamayan öğretmenler için harekete geçtiklerini açıkladı.

Öğretmenler Ne Zaman Saraçhane'ye Gidiyor?

Özel, mülakat mağdurlarını ve yeni müfredattan endişe duyanları 18 Mayıs saat 13.00’te İstanbul’da Saraçhane’ye çağırdı. “Seslerine ses olacağız ve bir büyük mücadelenin ateşini hep birlikte yakacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.