Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Kışla Mahallesi sakinlerini üzen bir olay meydana geldi. Öğle saatlerinde 37 Sokak üzerinde bulunan Büklü Dere Parkı’nın girişinde yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yapılan kontrollerde yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Belediye Tabibi "Şüpheli" Dedi
Polis ekiplerinin yaptığı kimlik tespit çalışmasında, hayatını kaybeden kişinin 68 yaşındaki Burhan Çetinkaya olduğu belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan belediye tabibi, Çetinkaya’nın ölümünü "şüpheli" olarak raporladı. Bu gelişme üzerine adrese olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcı çağrıldı. Uzman ekiplerin park girişinde yaptığı detaylı incelemelerin ardından Çetinkaya’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Yalnız Yaşıyordu, Evine Gidiyordu
Yapılan ilk araştırmalara göre, zaman zaman garsonluk yaparak geçimini sağlayan Burhan Çetinkaya’nın eşinden ayrı ve yalnız yaşadığı öğrenildi. Parkın hemen yakınındaki evine doğru yürüdüğü tahmin edilen Çetinkaya’nın, o esnada dengesini kaybederek düştüğü veya aniden rahatsızlandığı ihtimali üzerinde duruluyor.
Emniyet güçleri, olayın bir kaza mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığını aydınlatmak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Antalya'da Kaçakçılık ve Örgüt Suçlarında Çok Sayıda Tutuklama! 12 Şüpheli Tutuklandı
Antalya’da Paramedik Hamit Aras Cinayeti Davasında Anne Gözyaşlarıyla İsyan Etti
Muratpaşa’da Otelde Şüpheli Ölüm! Odaya Giren Temizlikçi Fark Etti