Muratpaşa'da F*ci Kazada Direğe Çarpan Araçta Can Pazarı

Kaza, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Turhan D. yönetimindeki 07 ASR 078 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan yol yönlendirme tabelalarının bulunduğu direğe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya dönerken araçta bulunanlara ilk yardımı devriye atan sivil polis ekipleri ve yoldan geçen diğer sürücüler yaptı. Kaza dolayısıyla yoldaki araç trafiği başka bir kazaya neden olmaması için polis ekipleri ve vatandaşlar tarafından kontrollü olarak sağlandı.
Hayata Tutmak İçin Uzun Süre Kalp Masajı Yapıldı
Dehşet verici kazada aracı kullanan Turhan D. ile ön yolcu koltuğunda bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi kazayı hafif yaralı olarak atlattı. İhbarla verilen adrese gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından 2 yaralı özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan aracın arka koltuğunda bulunan ve emniyet kemeri takılı olmayan Muharrem Çırak’tan ise (50) ilk başta nabız alamana sağlık ekipleri Çırak’ı hayatta tutmak için yoğun çaba harcadı. Çırak’a sağlık ekipleri olay yerinde uzun süre kalp masajı yaparken ambulansla Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yol boyunca yapılan kalp masajı ve hastanedeki doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hurdaya dönen araç ise ekipler tarafından çekici yardımıyla otopark çektirildi.
İlk Yardım Yaptım
Kaza anında olay yerinden motoru ile seyir halinde ilerleyen ve olaya şahit olan Alper Özdemir ise, "Gelirken aracın kontrolünü kaybeden arkadaş direğe çarptı. İlk yardım yaptım ama Allah büyük" dedi.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.