Mansur Yavaş’tan Muhittin Böcek’e Destek Ziyareti: “200 dairelik arsasını devlete bağışlayan bir başkana iftira atılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde haklarında çeşitli iddialar ortaya atılan CHP’li büyükşehir belediye başkanlarına destek ziyaretinde bulunacağını açıkladı. İstanbul, Adana ve Antalya büyükşehir belediye başkanlarını kapsayan ziyaret programının ilk durağının Antalya olacağı öğrenildi.
Muhittin başkan 200 daire yapacak arsasını devlete bağışladı
Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında kamuoyuna yansıyan iddialara sert tepki göstererek, “Muhittin Başkanın bir daire aldığı söyleniyor. Oysa kendisi, 200 daire yapılabilecek arsasını devlete bağışlamış bir insandır,” dedi.
İnsanlar tutuklama korkusuyla iftiraya zorlanıyor
Ziyaretlerinin dayanışma ve kamuoyunu doğru bilgilendirme amacı taşıdığını ifade eden Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yargı ve medya baskılarına da dikkat çekti. “Ekrem Başkana, ailesine kadar her türlü iftira atılıyor. İnsanlar tutuklama korkusuyla iftiraya zorlanıyor,” ifadelerini kullandı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı da ziyaret edeceğini belirten Yavaş, “Haksızlığa uğrayan tüm başkanlarımızın yanında olmaya devam edeceğim,” diyerek mesajını net bir şekilde verdi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.