Manavgat'ta İnşaatta Korkutan Kaza! Düşen İşçi Yaralandı
Manavgat’ta inşaatta çalışan emekçi işçi 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı. İnşaat işçisi beraberinde düşen malzemeler zeminde çalışan diğer işçinin de yaralanmasına neden oldu.

Yayınlanma:
Antalya’nın Manavgat ilçesi Aşağı Hisar Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde bir inşaatta meydana gelen olayda yaklaşık 3 metre yükseklikteki ahşap kalıpların üzerinde çalışan Ahmet Kahveci, dengesini kaybederek zemine düştü. İnşaat işçisi Kahveci ile birlikte aşağıya düşen malzemeler, inşaat alanında çalışan diğer işçi Tuncer Toprak’ın üzerine isabet etti.
İki İşçi Hastaneye Sevk Edildi
Kazayı fark eden inşaatta çalışan diğer işçiler, hemen yaralı arkadaşlarının yardımına koştu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ahmet Kahveci ve Tuncer Toprak, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, her iki işçinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Kaynak:İHA
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.