Manavgat'ta Çocuğa Çarpmamak İçin Direksiyonu Kıran Sürücü Yaralandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, aniden yola fırlayan bir çocuğa çarpmamak için direksiyonunu kıran motosiklet sürücüsü yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, aniden yola fırlayan bir çocuğa çarpmamak için direksiyonunu kıran motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Kavaklı Mahallesi 6522 sokakta meydana geldi.
Kaza Anı ve Sonrası
Veli Demircan’ın kullandığı 34 HAF 499 plakalı motosiklet, aniden yola fırlayan çocuğa çarpmamak için direksiyonu kırdı ve devrildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Veli Demircan, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Çocuğun İlk Yardım Çabası
Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, kazaya sebep olan çocuğun, yaralanan sürücünün yanından bir an olsun ayrılmadığı görüldü. Küçük çocuk, yaralı sürücünün başının altına elini koyarak kucakladı ve ona yardım etmeye çalıştı.
Kaynak:İHA
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.