Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Manavgatlı Güreşçiden Önemli Başarı!

Manavgatlı Güreşçiden Önemli Başarı!

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Ramazan Öztunç Yağlı Güreş Ligi'nin 3. etabı olan 17. Sekapark Yağlı Pehlivan Güreşlerinde üçüncülük elde etti.

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Ramazan Öztunç Yağlı Güreş Ligi'nin 3. etabı olan 17. Sekapark Yağlı Pehlivan Güreşlerinde üçüncülük elde etti.

Manavgatlı Güreşçiden Önemli Başarı!

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Ramazan Öztunç, Kocaeli’de düzenlenen CW Enerji Yağlı Güreş Ligi'nin 3. etabı olan 17. Sekapark Yağlı Pehlivan Güreşlerinde büyük bir başarıya imza attı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen pehlivanların katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Ramazan Öztunç, Tozkoparan Boyu’nda üçüncülük elde ederek kürsüye çıkmayı başardı.

Niyazi Nefi Kara’dan Ramazan Öztunç’a Tebrik

Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, kazandığı başarıdan ötürü Ramazan Öztunç’u ve antrenör ekibini tebrik etti. Başkan Kara, “Geleneksel sporumuz olan yağlı güreşi yaşatmak ve gençlerimize sevdirmek amacıyla çıktığımız bu yolda sporcularımızın kazandığı her başarı, bizleri daha da motive ediyor. Ramazan kardeşimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız