LÖSEV'den Antalya'da 14 Şubat Etkinliği

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Antalya’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nü sevginin her haliyle paylaşıldığı gün olarak kutladı.
LÖSEV'den Antalya'da 14 Şubat Etkinliği

Toplumsal dayanışmayı artırmak, farkındalık oluşturmak ve toplumun her kesimine sevgiyi ulaştırmak amacıyla Türkiye genelinde birçok etkinlik düzenleyen Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Antalya'da 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği gerçekleştirdi. Lösemili çocuklar ve aileleri başta olmak üzere, gönüllüler ve bağışçılar bir araya gelerek sevgi dolu anlar paylaştı.

Lösev'den Antalya'da 14 Şubat Etkinliği 2

"Sevginin İyileştirici Gücünü Hep Birlikte Büyütelim"

LÖSEV yetkilileri, bu etkinlikler ile sevginin yalnızca bireyler arasındaki duygusal bağlarla sınırlı kalmadığını, bir toplumun her bireyi arasında güçlenerek büyüyebileceğini belirtti. Herkesi 14 Şubat’ı sevginin en güzel haliyle paylaşmaya davet eden yetkililer, 14 Şubat'ta sevgiye ihtiyacı olan herkesle birlikte kutlama çağrısı yaparak, "Sevginin iyileştirici gücünü hep birlikte büyütelim!" çağrısı yaptı.

Lösev'den Antalya'da 14 Şubat Etkinliği 3

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.