Denizli’nin 1979 yılından bu yana geleneksel tatları modern mağazacılık anlayışıyla sunan Leblebi Çarşısı, Türkiye genelindeki 6’ncı şubesini Antalya’nın merkez ilçelerinden Muratpaşa'da açıyor.
Açılış günü Mevlana Caddesi üzerinde 16 Ekim 2026 Cuma günü saat 10.00’da kapılarını aralayacak olan mağazaya adım atan ilk 500 ziyaretçiye, anında harcayabilecekleri 1.000 TL değerinde hediye çeki verilecek.
İlk Gelen 500 Kişi Anında Kazanacak
Ekonomik hareketliliğin yoğun olduğu bu dönemde tüketicinin yüzünü güldürecek kampanya, sabah saat 10.00 itibarıyla başlayacak. Açılışa özel sunulan 1.000 TL tutarındaki hediye çekleri, mağaza içindeki leblebi ve taze kuruyemişlerden çikolatalı drajelere, lokum ve şekerlemelerden özel kavrulmuş kahvelere, kuru meyvelerden yöresel gurme tatlara kadar uzanan reyonlarda kullanılabilecek.
Denizli’den Antalya’ya Uzanan 47 Yıllık Tecrübe
Leblebi Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karakaya, markanın yarım asra yaklaşan geçmişi ve Akdeniz açılımı hakkında konuşurken, Antalya’nın marka için stratejik bir merkez olduğuna dikkat çekti.
Karakaya, büyüme adımlarını şu sözlerle aktardı:
“Leblebi Çarşısı olarak Denizli’de başlayan mağazacılık tecrübemizi Türkiye’nin farklı şehirlerindeki tüketicilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Geleneksel leblebi ve kuruyemiş kültürünü modern mağazacılık anlayışıyla bir araya getirerek ürün çeşitliliğimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Antalya Muratpaşa mağazamızı da bu büyüme yolculuğumuzun önemli adımlarından biri olarak görüyoruz.”
Kent Sakinlerine Doğrudan Açılış Çağrısı
Açılış gününün sadece ticari bir başlangıç değil, kent sakinleriyle kurulacak güçlü bir bağ olduğunu belirten Nuri Karakaya, tüm Muratpaşalıları ve Antalyalıları bu heyecana davet etti.
Karakaya, “Yeni mağazamızın açılışını Antalyalılarla birlikte kutlamak istiyoruz. Açılışımıza özel olarak ilk 500 misafirimize 1.000 TL değerinde hediye çeki sunacağız. Misafirlerimiz hediye çeklerini mağazamızda kullanabilecek. Tüm Antalyalıları 16 Ekim Cuma günü saat 10.00’da açılış heyecanımıza ortak olmaya ve mağazamızı ziyaret etmeye davet ediyoruz” dedi.
Serinhisar’dan Doğan Üretim Gücü ve 300 Kişilik İstihdam
Temelleri Denizli’nin leblebisiyle ünlü Serinhisar ilçesinde atılan Karakaya Kuruyemiş çatısı altındaki üretim tesisleri, bugün devasa bir istihdam kapısına dönüşmüş durumda.
Perakende mağazaları ve üretim merkezleriyle birlikte toplamda yaklaşık 300 kişiye ekmek kapısı sağlayan marka; Denizli merkezde 1, Serinhisar’da 2, Aydın-Denizli Otoyolu üzerinde 2 ve Muratpaşa’daki son adresiyle toplam 6 şubelik bir zincire ulaştı.
Fiziksel mağazaların getirdiği bu yerel güç, internet üzerinden 1.500 TL ve üzerine uygulanan ücretsiz kargo avantajıyla tüm Türkiye’ye kesintisiz lezzet taşıyan dijital bir lojistik ağıyla tamamlanıyor.