Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
22°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Küme Düşen Antalyaspor’da Flaş Gelişme! Başkan Perçin'den Seçim Kararı

Küme Düşen Antalyaspor’da Flaş Gelişme! Başkan Perçin'den Seçim Kararı

Süper Lig’e veda eden Antalyaspor’da taraftar tepkilerinin ardından Başkan Rıza Perçin’den kritik karar geldi. Kırmızı-beyazlı kulüp, olağanüstü genel kurul ve seçim kararı aldı.

Süper Lig’e veda eden Antalyaspor’da taraftar tepkilerinin ardından Başkan Rıza Perçin’den kritik karar geldi. Kırmızı-beyazlı kulüp, olağanüstü genel kurul ve seçim kararı aldı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Küme Düşen Antalyaspor’da Flaş Gelişme! Başkan Perçin'den Seçim Kararı

Süper Lig’in 34’üncü ve son haftasında sahasında Kocaelispor’u 1-0 mağlup eden Antalyaspor, aldığı galibiyete rağmen diğer maç sonuçlarının ardından sezonu 16’ncı sırada tamamlayarak 1’inci Lig’e düştü. Karşılaşmanın ardından kırmızı-beyazlı taraftarlar, stat çıkışında yönetime tepki göstererek istifa çağrısında bulundu. Tepkilerin odağındaki Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin ise yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.

“Güven oyu alarak devam edeceğiz”

Süper Lig’den düşmenin ardından kulübün geleceğiyle ilgili konuşan Başkan Rıza Perçin, yönetim olarak görevlerinin başında olduklarını ancak camianın güvenini almak istediklerini söyledi. Perçin, “Biz elimizden geleni yaptık. Bu takım için gece gündüz çalıştık. Devam edeceksek de güven oyu alarak devam edeceğiz. Yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurul kararı aldık. En kısa sürede seçimli genel kurul yapacağız. Antalyaspor sahipsiz değil" dedi.

Yönetim kurulu yarın toplanacak

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Perçin, 21 Mayıs Perşembe günü yönetim kurulunu toplantıya çağıracaklarını ve seçimli genel kurul sürecini başlatacaklarını duyurdu. Kulübün mali açıdan zorlu bir dönemden geçtiğini belirten Perçin, genel kurul kararının yönetime talip olacak isimlere zaman kazandırmak amacıyla alındığını ifade etti.

Genel kurul haziran ayında yapılacak

Perçin, seçimli genel kurulun haziran ayında gerçekleştirilmesinin planlandığını belirterek, kulübün geleceği için tüm kesimlerin sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız