Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Kotan'dan ve Kocagöz’den Kritik Ankara Temasları

Kotan'dan ve Kocagöz’den Kritik Ankara Temasları

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ALDAŞ’ta istifalarıyla gündem olan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ALDAŞ’ta istifalarıyla gündem olan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Kotan'dan ve Kocagöz’den Kritik Ankara Temasları

Geçtiğimiz günlerde ALDAŞ’tan istifalarıyla gündeme gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) haftalık TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

akdenizgercek-581872813-18429742702108419-3000671077216598123-n.webp

Hesabından Paylaştı

Toplantıya ilişkin paylaşım yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Özgür Özel’in başkanlığında gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partimizin haftalık TBMM Grup Toplantısı’na, Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz ile katıldık.”

akdenizgercek-582071647-18429742693108419-8324518754781207450-n.webp

Ne Olmuştu?

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ALDAŞ’tan istifalarıyla Antalya kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Kotan, “Denetleyemediğim bir şirketin yönetiminde olmak istemem. Bu dönemde ne kadar az imza o kadar iyi” sözleriyle istifasını gerekçelendirmişti. Kocagöz ise tamamen Kepez’e odaklanmak istediğini ifade ederken Uysal’ın Basın Müdürü Emre Baylan ise şirketin teknik profesyoneller tarafından yönetildiğini belirterek istifa gerekçelerini açıklamıştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız