Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Konyaaltı | Konyaaltı'nda Çocuklar İçin Güvenli Alan: Tüm Parklar 24 Saat İzlenecek!

Konyaaltı'nda Çocuklar İçin Güvenli Alan: Tüm Parklar 24 Saat İzlenecek!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi genelinde bulunan tüm parklara güvenlik kamerası yerleştirilerek özellikle çocuklar için güvenli alanlar oluşturulması hedefleniyor.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi genelinde bulunan tüm parklara güvenlik kamerası yerleştirilerek özellikle çocuklar için güvenli alanlar oluşturulması hedefleniyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Konyaaltı'nda Çocuklar İçin Güvenli Alan: Tüm Parklar 24 Saat İzlenecek!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki parkların güvenliğini artırmak amacıyla güvenlik kameraları yerleştirilmesi planlanıyor. Yerleştirilen kameralar sayesinde izlenen parklarda, çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşlara güvenli bir ortam yaratılması amaçlanıyor.

konyaaltinda-cocuklar-icin-guvenli-alan-tum-parklar-24-saat-izlenecek-1

Parklar 24 Saat İzlenecek

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan bütün parklara güvenlik kamerası yerleştirme çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan'ın duyurduğu projelerden biri olan ‘Güvenli Parklar’ projesi, parkların 24 saat izlenerek, özellikle çocuklar olmak üzere, ilçe sakinlerinin güvenli bir alanda vakit geçirmelerini hedefliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’ndan başlayarak Konyaaltı’ndaki tüm parklara güvenlik kameraları yerleştiren Konyaaltı Belediyesi ekipleri, son çalışmasını EXPO Parkı’nda gerçekleştirdi.

konyaaltinda-cocuklar-icin-guvenli-alan-tum-parklar-24-saat-izlenecek-2

Aileler Uygulamayı Destekliyor

İlçe genelinde yer alan tüm parkları güvenlik kameralarıyla donatacaklarını vurgulayan Konyaaltı Belediyesi yetkilileri, halkın huzuru için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı. Aileler, özellikle çocuklarının güvenliği için kameralardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

konyaaltinda-cocuklar-icin-guvenli-alan-tum-parklar-24-saat-izlenecek-3

“Önceliğimiz Vatandaşlarımızın Güvenliği”

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdikleri projeleri tüm bireyleri düşünerek hayata geçirdiklerini belirterek, “Başta çocuklarımız olmak üzere, tüm bireylerin huzur ve güvenliği için parklarımıza kameralar yerleştiriyoruz. Projelerimizi her zaman Konyaaltı’mızdaki vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini ön planda tutarak uyguluyoruz. Son olarak EXPO Parkı’mıza kameralarımızı taktık. Güvenlik kameralarımızı tüm parklarımıza yerleştirmeye devam edeceğiz. Böylelikle ilçemizdeki parklar 24 saat boyunca izlenebilecek. Halk odaklı çalışma ve projelerimize var gücümüzle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız