Akdeniz Gerçek | Antalya | Konya-Antalya Karayolunda Feci Çarpışma!

Konya-Antalya Karayolunda Feci Çarpışma!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Konya-Antalya karayolu üzerinde meydana gelen feci trafik kazasında bir otomobil tırın dorsesine çarptı. Kazada 6 yaşındaki küçük bir çocuk hayatını kaybederken, aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Konya-Antalya karayolu üzerinde meydana gelen feci trafik kazasında bir otomobil tırın dorsesine çarptı. Kazada 6 yaşındaki küçük bir çocuk hayatını kaybederken, aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Konya-Antalya Karayolunda Feci Çarpışma!
KAYNAK: İha

Kaza, Konya-Antalya D-687 karayolu Demirkapı Tüneli mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Konya istikametinden Antalya yönüne seyir halinde olan Süreyya Betül S. idaresindeki 16 AZN 034 plakalı cip, tüneli geçtikten sonra Beydiğin Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen İbrahim K. yönetimindeki 07 HGH 12 plakalı tırın dorsesine çarptı.

Ambulansta Acı Haber: Tüm Müdahalelere Rağmen Yaşamını Yitirdi

Çarpışmanın şiddetiyle araç içerisinde bulunan sürücü Süreyya Betül S. ile yolcular Mustafa Tarık S., İlay Ece S. ve 6 yaşındaki Bilge Mila S. yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza mahallinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan 6 yaşındaki Bilge Mila S., ambulansta doktorların yaptığı tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Karayolunda Güvenlik Önlemleri ve Soruşturma

Kaza sonrası bölgeye sevk edilen jandarma ve bölge trafik ekipleri karayolunda güvenlik önlemleri alırken, ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Yetkililer, otomobilin tır dorsesine çarpmasıyla sonuçlanan feci kazayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız