Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Kepezli Özel Gencin Hayali Gerçek Oldu! Her Sabah Penceresinden İzliyordu

Kepezli Özel Gencin Hayali Gerçek Oldu! Her Sabah Penceresinden İzliyordu

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan özel genç, her sabah evinin penceresinden belediye personelini hayranlıkla izliyordu.

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan özel genç, her sabah evinin penceresinden belediye personelini hayranlıkla izliyordu.

Kepezli Özel Gencin Hayali Gerçek Oldu! Her Sabah Penceresinden İzliyordu

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki özel birey 27 yaşındaki Emre Darılıoğulları'nın, belediye işçilerine özenerek kurduğu hayali gerçek oldu. Kepez Belediyesi, özel gencin hayalini gerçekleştirmek için kapısını çaldı.

Kepezli Özel Gencin Hayali Gerçek Oldu! Her Sabah Penceresinden İzliyordu 3

Her Sabah Penceresinden İzliyordu

Kültür Mahallesi'nde yaşayan, mental retardasyon tanılı Emre Darılıoğulları, her sabah evinin penceresinden Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini izliyordu. Belediye çalışanlarının iş kıyafetlerine de büyük bir hayranlık duyan Emre’nin hayali bir gün onların kıyafetini giymekti.

Annesi Fatma Darılıoğulları, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e ulaştı. Başkan Kocagöz, Emre’ye belediyenin iş kıyafetini ve Kepez Belediyespor formasını hediye etti.

Kepezli Özel Gencin Hayali Gerçek Oldu! Her Sabah Penceresinden İzliyordu 4

Mutluluk Getiren Zil Sesi 

Kepez Belediyesi personeli, Emre’nin hediyelerini evine kadar teslim etti. İş kıyafetini giyen ve formayı eline alan Emre Darılıoğlulları büyük bir sevinç yaşadı. Darılıoğulları, “Park bahçe ekibini görüyordum. Onlar gibi nasıl çalışırım diye aklımdan geçiriyordum. Belediyeye girmeye karar vermiştim.” dedi.

Fatma Darılıoğulları ise şunları söyledi: 

“Emre'nin en büyük hayali park ve bahçeler ekibinde çalışmaktı. Özellikle de belediye formasını giymeyi çok istiyordu. Konuyla ilgili başkanımıza ulaştık. Sağ olsun talebimizi karşılıksız bırakmadı. Emre’yi kırmayarak gönderdiği hediyeler için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Oğlumun mutluluğu bizim için her şeyden değerli.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız