Kepez’in Atölyeleri Hem Üretiyor Hem Onarıyor: Atölyelerde Neler Üretiliyor?

Kepez Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Yapım ve Onarım Atölyesi ile ilçenin üretim ve bakım ihtiyaçlarını karşılıyor. Ahşap İşleri, Boya, Demir ve Bakım atölyelerinde görevli belediye personeli, hem yeni kent mobilyaları üretiyor hem de yıpranan ekipmanları onarıyor.
Kepez Belediyesi’nden Halk Market Müjdesi
783 Parka Kesintisiz Hizmet
Pergolalar, kamelyalar, piknik masaları gibi belediye kent mobilyalarının üretildiği atölyelerde, arızalanan veya eskiyen ekipmanlar da hızlı ve ekonomik bir şekilde tamir ediliyor. Böylece belediye dış kaynak kullanmadan ihtiyaçlarını kendi imkânlarıyla karşılayabiliyor. Kepez Belediyesi atölyeleri ilçedeki 783 park ve yeşil alanın yanı sıra tüm hizmet binaları, okullar, sağlık ocakları ve camilerin bakım-onarımında da etkin olarak kullanılıyor.
Kepez Belediyesi'nden Ticaret Adımı
“Hem Tasarruf Hem Hız”
Belediyenin atölyeler ile tasarruf ettiğini belirten Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Atölyelerimiz sayesinde hem tasarruf ediyoruz hem de hizmetlerimizi daha hızlı sunuyoruz. Bu, hem belediyemiz hem de vatandaşlarımız için büyük bir kazançtır. Kendi imkanlarımızla üretim yaparak Kepez’in dört bir yanını güzelleştirmeye, yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.