Kepez’de Uluslararası Kültür Festivali Coşkusu Yaşandı

Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 2. Uluslararası Kültür Festivali, her akşam farklı etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında sahne alan Uluslararası Dans Topluluğu ve Uluslararası Müzik Topluluğu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran vatandaşlar, coşkulu gösterilere eşlik ederken, özellikle “Halk Asker Dansı” performansı büyük ilgi topladı.
İzmir Marşı’na Büyük Alkış
Uluslararası Müzik Topluluğu’nun sahnede Türkçe olarak seslendirdiği İzmir Marşı, festivalin en unutulmaz anlarından biri oldu. Vatandaşlar hep birlikte marşa eşlik ederken, alan adeta bayram yerine döndü.
Farklı kültürlerin dans ve müzik performansları, izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi ve büyük beğeni kazandı.
Başkan Vekili Çeliktürk’ten Teşekkür
Festivalde konuşan Kepez Belediyesi Başkan Vekili İzzet Çeliktürk, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Mesut Kocagöz’ün sevgi ve selamlarını ileten Çeliktürk, milli bayramların Kepez’de her zaman coşkuyla kutlandığını vurguladı.
Çeliktürk, kültürlerarası buluşmanın önemine dikkat çekerek, Türk dünyası başta olmak üzere Rusya ve Kırgızistan’dan gelen ekiplerin festivale renk kattığını belirtti. Katılım sağlayan tüm uluslararası dans ve müzik topluluklarına teşekkür etti.
Renkli Festival Devam Ediyor
Kepez’de kültürlerarası etkileşimi artırmayı hedefleyen festival, birbirinden farklı ülkelerden gelen grupların gösterileriyle devam edecek. Dokumapark’ta gerçekleşen etkinlikler, vatandaşların yoğun ilgisiyle her akşam coşkulu bir atmosferde sürüyor.
Kepezspor ile Karaman FK Maçında Gol Çıkmadı
Kaynak:Kepez Belediyesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.