Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçedeki dayanışma ruhunu perçinleyen dev bir adım daha attı. Teomanpaşa Mahallesi’nde dualar ve alkışlarla açılan yeni Semt Evi, mahalle kültürünü yeniden canlandıracak bir yaşam merkezi olarak kapılarını halka açtı.
Dayanışmanın Yeni Adresi: Teomanpaşa Semt evi
Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hayata geçirdiği semt evlerinin ikincisini Teomanpaşa Mahallesi’ne kazandırdı. Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi üzerinde bulunan park alanına inşa edilen tesisin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, mahalle kavramının sadece sokaklardan ibaret olmadığını; sevincin ve acının paylaşıldığı bir yaşam biçimi olduğunu vurguladı. Kocagöz, bu merkezin kadınlar, gençler ve yaşlılar için güvenli bir liman olacağını ifade etti.
Proje Sayısı 70'e Ulaştı
Açılış töreninde söz alan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, belediyenin hizmet temposuna dikkat çekti. Kamacı, Mesut Kocagöz’ün göreve geldiği günden bu yana vaat ettiği 105 projeden 45’ini tamamladığını, 25 projenin ise açılışa hazır olduğunu belirtti. Sosyal belediyecilik vurgusu yapan Kamacı, hayırsever desteğiyle büyüyen hizmet yolculuğunun devam edeceğini söyledi.

Altyapı ve Sosyal Dönüşüm Bir Arada
Başkan Kocagöz, törende yaptığı konuşmada sadece sosyal tesislere değil, ilçenin kronikleşen sorunlarına da değindi. Geçmişteki su baskınlarına karşı alınan önlemlerin meyvesini verdiğini belirten Başkan Kocagöz, yağışlarda artık Kepez’i su basmadığını hatırlattı.Kaynakların verimli kullanılması adına altyapısı tamamlanmayan bölgelere asfalt dökülmeyeceğini, "emanet" olarak gördükleri halkın parasını koruyacaklarını ifade etti.Kepez’in UNESCO kitap okuma başkenti olması yolunda karekodlu dijital kütüphane projesi gibi Türkiye’de ilk olacak çalışmaların sürdüğünü müjdeledi.
Mesut Kocagöz: Kepez’in Bütçesinin Yarısı Borçtu
Mesut Kocagöz Kepez’deki Gelecek Vizyonunu Anlattı
Hayırsever Desteğiyle Yükselen Eser
Teomanpaşa Semt Evi'nin inşasına katkı sunan hayırsever Cemil Zamur’a teşekkür plaketi takdim edildi. Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir ise tesisin çocukların güvenli vakit geçirebileceği ve kadınların sosyal hayata katılabileceği bir merkez haline gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.