Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Kepez'de Bir İstifa Daha: Adem Alkan Görevini Bıraktı

Kepez'de Bir İstifa Daha: Adem Alkan Görevini Bıraktı

Kepez Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürü Adem Alkan, görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı. Bu son günlerde Kepez'den gelen 3. istifa oldu.

Kepez Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürü Adem Alkan, görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı. Bu son günlerde Kepez'den gelen 3. istifa oldu.

KAYNAK: Hatice Akkılıç
Kepez'de Bir İstifa Daha: Adem Alkan Görevini Bıraktı

Kepez Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürü Adem Alkan, görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı. Alkan ile birlikte Kepez'de son bir ayda 3. istifa haberi kamuoyunda 'Kepez'de neler oluyor?" sorusunu gündeme getirdi.

Adem Alkan’dan Veda Mesajı

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Adem Alkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla istifa kararını duyurdu. Alkan,

"23.08.2024 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevimden kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. Görev sürem boyunca bana sabır, hoşgörü ve desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Mesut Kocagöz’e, mesai arkadaşlarıma, müdürlük personelimize, belediye çalışanlarına, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve Kepez halkına teşekkür ediyorum. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

kepezde-bir-istifa-daha-adem-alkan-gorevini-birai.jpg

Bir Yılda Üçüncü İstifa

Ağustos 2025’te Kepez Belediyesi’nde bir başka istifa daha yaşanmıştı. Belediyeye bağlı Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın Genel Müdürü Erdal Öner, görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Vakıf bünyesinde ekmek fabrikası da bulunuyordu. Öner'in ardından Kültür Müdürü Emrah Yurtlak da ilçe başkan adaylığı için istifasını duyurdu. Son olarak ise Park ve Bahçeler Müdürü Adem Alkan, görevinden istifa etti.

Peş Peşe Gelen Ayrılıklar Dikkat Çekti

Belediye bünyesindeki iki önemli ismin kısa sürede istifa etmesi, kamuoyunda dikkat çekerken, yeni görevlendirmelerin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız