Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Kepez | Kepez’de Bir Ev Değişti, Bir Hayat Yeniden Nefes Aldı

Kepez’de Bir Ev Değişti, Bir Hayat Yeniden Nefes Aldı

Antalya’nın Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi’nde yaşayan Elif Gündüz’ün evi, kapsamlı bir yenileme sürecinden geçti.

Antalya’nın Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi’nde yaşayan Elif Gündüz’ün evi, kapsamlı bir yenileme sürecinden geçti.

KAYNAK: Arda Kır
Kepez’de Bir Ev Değişti, Bir Hayat Yeniden Nefes Aldı

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi’nde yaşamını sürdüren Elif Gündüz için Kepez Belediyesi tarafından yenileme çalışması gerçekleştirildi. Baştan sona elden geçirilen ev, sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanına dönüştürüldü.

kepezde-bir-ev-degisti-bir-hayat-yeniden-nefes-aldi

Yeni Ev Yeni Hayat

Çocuk yaşta geçirdiği bir kaza sonrası beyin ameliyatı olan, sol ayağında felç ve epilepsi rahatsızlığı bulunan 56 yaşındaki Elif Gündüz’ün evi, belediye ekiplerinin titiz çalışmasıyla yenilendi. Kullanılamaz durumdaki ve istiflenmiş eşyalar Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince tahliye edildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Evde Sağlık ve Temizlik ekipleri ise evi detaylı şekilde temizledi. Ardından boya ve tadilat çalışmaları tamamlanarak konut güvenli ve ferah bir görünüme kavuşturuldu. Yenileme süreci boyunca Elif Gündüz, Kepez Belediyesi Hasta Yakınları Konuk Evi’nde misafir edilerek rahat ve güvenli bir ortamda ağırlandı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından ihtiyaç duyulan eşyalar temin edilerek yerleştirildi. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Elif Gündüz,

“Ben epilepsi hastasıyım, elim felçli olduğu için evimi temizleyemiyorum. Evim çok güzel olmuş, çok mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız