Kepez’de Altınova Düden’e Asfalt Konforu Geldi
Kepez Belediyesi, Altınova Düden Mahallesi’nde gerçekleştirdiği 450 metrelik yol çalışmasıyla hem ulaşımı kolaylaştırdı hem de bölgeye çağdaş bir görünüm kazandırdı. Bu çalışmayla birlikte bölge sakinleri artık daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuştu.

Yayınlanma:
Altınova Düden Mahallesi’nde Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 450 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğinde yol sathi asfaltla kaplandı.
“Kepez’de Bozuk Yol Kalmayacak”
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, göreve geldikleri günden bu yana vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyledi. Kocagöz, “Bu sadece asfalt değil, sözlerimizin tutulduğunun bir göstergesi. İlçemizin her köşesinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Fen İşleri Sahada
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede planlanan program çerçevesinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Amaç; Kepez’in her noktasında ulaşımı modern, güvenli ve konforlu hale getirmek.
Kaynak:Haber Merkezi
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.