Kemer'de Pazar Yerlerinde Tatlı Sürpriz

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde düzenlenen aşure ikramı etkinliği Tekirova ve Çıralı pazar yerlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Etkinlik, yarın Çamyuva’da sona erecek.
Kemer Belediyesi Aşure Geleneğini Yaşatıyor
Kemer Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği aşure ikramı etkinliklerine bu yıl da devam ediyor. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde organize edilen program, bu kez Tekirova Pazar Yeri ve Çıralı Pazar Yeri’nde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında vatandaşlara ve bölgedeki ziyaretçilere aşure dağıtımı yapılırken, birlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı.
Başkan Topaloğlu Vatandaşlarla Aşure Dağıttı
Etkinliğe, Başkan Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu başta olmak üzere; CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çelik, Tekirova Mahalle Sorumlusu Recep Yılmaz, Ulupınar Mahalle Muhtarı Salih Sarıca ve belediye personeli katıldı. Başkan Topaloğlu ve beraberindeki heyet, pazar yerlerinde vatandaşlarla birebir sohbet ederek, kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.
Tatilciler de Aşure İkramından Payını Aldı
Etkinliğin gerçekleştirildiği Çıralı Pazar Yeri’nde tatillerini sürdüren yerli ve yabancı turistler de aşure ikramından faydalandı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.