Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, lösemili çocuklara yönelik çalışmalar ve gençlerin bu süreçteki rolü ele alındı. Toplantıya Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yalın Erdal ile LÖSEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel başkanlık etti.
Ortak Projeler İçin Fikir Alışverişi
Görüşme kapsamında LÖSEV ile Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi’nin birlikte hayata geçireceği sosyal sorumluluk projeleri masaya yatırıldı. Katılımcılar; LÖSEV faaliyetlerine yönelik toplumsal farkındalığı artırmak ve Kemerli gençlerin vakıf çalışmaları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla yapılacak faaliyetler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Geniş Katılımlı İş Birliği Toplantısı
Toplantıda ayrıca LÖSEV Antalya Kurumsal Halkla İlişkiler biriminden Özgecan Aydınsoy, Kurumlarla İlişkiler biriminden Sevcan Sinoplu ve gençlik meclisi üyeleri hazır bulundu. Taraflar, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan bilgilendirme çalışmaları ve gençlik odaklı etkinliklerin yol haritasını belirlemek için karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Antalya Büyükşehir Gençlik Meclisi’nden Çağrı: Gençliğin Geleceği Askıya Alınamaz

