İYİ Parti Kemer’de Yeni Dönem: Yönetim Göreve Başladı

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle yeni ilçe yönetimi görevine başladı. İl Başkanı Ali Adnan Kaya, konuşmasında "Kirli ittifaka karşı biz TEK’iz" diyerek sert mesajlar verdi.
İYİ Parti Kemer’de Yeni Dönem: Yönetim Göreve Başladı

İYİ Parti Kemer İlçe Teşkilatı, yeni yönetim kadrosuyla göreve başladı. İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törene İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

yi-parti-kemerde-yeni-donem-3.jpg
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Tolga Kaviş

“Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz”

Yeni yönetimin tanıtıldığı törende konuşan İl Başkanı Ali Adnan Kaya, İYİ Parti’nin Antalya ve ilçelerinde yeniden güçlü bir konuma gelmesi için çalışmalara hız verdiklerini söyledi. Kaya, Kemer İlçe Başkanı Tolga Kaviş tarafından hazırlanan ve Genel Merkez tarafından onaylanan yeni yönetimin görevine resmen başladığını belirterek, "Göreve başladığımız günden beri Antalya ve ilçelerinde İYİ Parti’mizin yeniden güçlü bir konuma gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kemer İlçe Başkanımız Tolga Kaviş’in titizlikle hazırladığı, vatan sevdalısı insanlardan oluşan İlçe Yönetim Kurulu listemiz Genel Başkanımız tarafından onaylanmıştır. Bugün itibariyle yeni görevlerini kendilerine tevdi ediyoruz. Kemer’imize, Antalya’mıza ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Hepimizin malumu olduğu üzere ülkemiz çok kritik süreçlerden geçmektedir. Bir tarafta AKP-MHP-DEM’in öncülüğünü yaptığı ve başta CHP olmak üzere Meclisteki tüm siyasi partilerin katılım sağladığı bu kirli ittifaka karşı Biz TEK’iz. İmralı-Kandil-Beştepe üçgeninde planlanan ve sözüm ona ‘Terörsüz Türkiye’ aldatmacasıyla uygulanmaya çalışılan oyunu tüm vatandaşlarımıza anlatmak zorundayız. Kemer İlçe Yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımızın mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatanına gönülden bağlı insanlarımıza bu oyunu anlatmalarını istiyorum. Vatan mücadelemizi, Cumhuriyet mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

yi-parti-kemerde-yeni-donem-2.jpg
İYİ Parti Kemer Yönetim Kurulu

“Gece Gündüz Demeden Çalışacağız”

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Tolga Kaviş ise, “Bizi bu ulvi göreve layık gören başta Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Hasan Toktaş’a ve İl Başkanımız Ali Adnan Kaya’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle gece-gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.